FÖRSTA HAND

Åååååh jag är så gla så gla så gla! För jag och min underbara prins har äntligen fått en lägenhet i första hand, wohooo. Inflyttning 1 februari och jag längtar. Gillar verkligen planlösningen, plus stor balkong. Sen så är det skönt med separat wc och dusch, och i "duschrummet" finns även tvättmaskin och torkskåp, erkänn lyx!! (finns stor och gemensam tvättstuga nere vid entrén också). Lgh ligger på tredje våning och finns hiss.
Iiiiih jag är verkligen jätteglad! Finns mycket bra utrymmen och skåp i köket.

Ja, jag förklarar mer senare, pussss



folk har frågat om det väntas tillökning pga att det är två sorvrum och svaret är nej, det väntas walk in closet/datarum ;)

hallo...hallo...halloween!!

Tjingeling, här kommer bilder från i lördags. Vi hade världens partaj här hemma med ett gäng sköna typer. Systrarna Myrberg, packet från Falkenberg, kineserna, Marcus, Paulina, min brors homie+en vän, Sebbelebbe, Sergey, Jonna, Fidde å Issa, födelsedagsbarnet Andreas och hans tjej Karro. Jaa det blev trångt här, men mysigt. Vi hade chipsbuffé och allt gick åt.. hahah.
Dagen efter fick vi städa, dammsuga, skura golv och slänga massor med sopor.. men eftersom det blev vintertid så vann vi en timma, så allt var klart framåt kl ett, gott gott, och folket från Falkenberg hade då också åkt hem så det blev en mysig och lugn söndag här hemma.






































































RSS 2.0