sommartider, eller nej vänta lite nu, vårtider?

Jag skulle vilja ladda upp flera filmer som jag har spelat in med kameran, men jag vet inte hur man gör? Via youtube? Orka med sånt trams ;P ni som är nyfikna får helt enkelt vända er till min profil på facebook.

Well, det är juni och det känns som vår?! Idag gick jag upp sent, fyyy, åt god frukost och sen satt jag i soffan framför datorn och tog det lugnt. Men efter några timmar blev jag rastlös och mötte upp Anders på stan efter att han slutat jobbet, vi gick runt och kollade efter jeans åt honom och vi fann till slut ett par väldigt snygga sådana på NK. Anders är min snygging.

Ikväll har vi skrivit nytt kontrakt på lägenheten *skönt* men bättre vore det ändå att få tillgång till ett första handskontrakt, men det verkar typ omöjligt? Vi står i kö men det enda som verkar gälla är att ha kontakter och det har inte vi, surt.

Jag har inte riktigt blogglusten men vill ändå skriva av mig lite. Jag hade det jättemysigt i Falkenberg, träffade många fina människor och det var kul att få umgås lite med mamma, lillebror och Meja. Jag blev alldeles rörd av att träffa min vän Veronicas lilla bäbis Julia, det är verkligen inte svårt att älska ett barn som inte är ens eget. Och jag trivdes faktiskt att vara flera dagar i Falkenberg, det har inte hänt på över 2 år haha, så funderar på att åka ner snart igen om jag får tid över, beror helt på om jag kommer in på sommarstudierna. Ska få besked om det i veckan via brev men på hemsidan har de idag uppdaterat "antagen" som status på min ansökan, så borde gå vägen men jag vågar inte ta ut segern i förskott, jag kanske har blivit antagen till att lura bort mig?

Imorgon är det tisdag, ganska logiskt eller hur. Jag ska försöka komma upp tidigt och göra något vettigt av dagen, lite träning, leta efter present till Anders daddy och inhandla lite hårprodukter. Kanske klämmer in en fika också.

Nää nu blev jag lustigt nog ännu mer rastlös, väntar på att klockan ska bli elva så sex and the city börjar, äta lite mörk choklad och kura ihop mig under täcket.

Tråkigt inlägg, yes jag vet men det här får duga. Puss.

fredag och lördag i bilder

Fredag 11 juni








Lördag 12 juni
























världens sötaste rumpnisse


hot stuff

It's time... att blogga lite igen. Igår var det den där stora besöka folk dagen, först var jag ute hos Borängs och fikade 2-3 timmar med Claudia och Benjamin, hur kul som helst, saknar dem bauta mycket. Efter det åkte jag till Halmstad och fick upp adrenalinet, bilköer och bilar till höger å vänster, på tvären, ja överallt och uruselt skyltat men jag lyckades hitta mamma och sedan brummade vi hemåt igen. Efter det åkte jag hem till Veronica och fick träffa hennes lilla Julia för första gången, urgullig unge.

Imorse var jag uppe med tuppen och körde mamma till tåget och matade hästarna. Jag är så satans snygg när jag är på landet, jag använde blåa långkalsonger, randiga sockar, jättestor urtvättad 80-tals tröja, mammas stora gröna stövlar och min vita handväska. Mamma sa när hon såg min outfit då jag skulle köra henne till tåget "hoppas du inte får motorstopp *fniss*", men som vi alla vet, allt klär en skönhet.

Veronica och Julia kom hit ut runt halv fyra tiden, vi satt och snackade i timmar och Julia var på både bra och dåligt humör.

Ikväll har jag och min bror ätit god mat och diskuterat livet och nu väntar vi på lite folk som ska komma hit och spela lite. Jag borde gå ut med Meja i regnet, hon kommer inte att uppskatta detta. Just nu ligger hon i sin säng som jag får låna, snacka om bortskämd hund? När jag kom hit sa mamma att jag kan ta sovrummet på nedanvåningen och ta Mejas säng wahaa.

Nu kom gänget, vi hörs. Puss.


2007-06-08

Fann bilder på mammas dator från min student, tänk att det är tre år sen.


så liten jag var


Marcus körde runt med mig på stan


farmor och mormor

idag fick jag äntligen träffa lilla Julia <3










sol och bad eller regn och fika?


Tittut. Idag tog jag en fika med Sofia i regnet, riktigt mysigt och vi satt såklart under en stor markis. Efter 2 timmars kaffedrickande styrde vi stegen mot Nordstan och jag köpte nya skinntights, sexi. Jag har precis ätit och borde packa min väska men vet inte vad jag ska ha med mig... min illrosa bikini ifall det blir sol, shorts och kjol, linne medmera, plus några varma kläder ifall regnet fortsätter. Svensk sommar i ett nötskal, man måste alltid ta med sig både sommar- och vår/höstgarderob.

Frans är inte i Göteborg fören kl åtta ikväll, så vi anländer Falkenberg halv tio men vad gör det? Mamma ringde just och frågade vad jag ville ha från ICA, känns lite skönt att få vara barn igen i ett par dagar. Jag önskade mig päroncider och en pipleksak till Meja ;P jag längtar ihjäl mig efter min lilla fina hårboll.

Jag gick upp klockan åtta imorse för att tvätta, rena kläder är det bästa som finns att packa med sig. Synd att jag inte kan packa med mig Anders, kommer sakna honom jättemycket ♥

PUSS och hej.

en mulen åsna

Hej.

Idag gick jag upp klockan nio, åt frukost och sedan gick jag och Anders till gymmet. Idag orkade jag bara med 4km, min kropp ville inte och mitt högra knä gör ont, så jag stannade löpbandet och gjorde 100 situps. Gick hem ist för att åka spårvagn, det var svettigt, konstig luft ute. Nu i eftermiddag kväll har jag bara sovit, somnade runt halv tre och gick upp halv åtta, men skulle kunna sova längre, vet inte varför jag är så trött... kanske beror på det konstiga vädret? Jag skulle ha träffat Sabina men det gick inte, kom inte upp ur soffan hahaha. Antagligen behövde jag vila.

Imorgon kommer min bror hem från Umeå och då ska vi åka till Falkenberg, grilla lite med mamsen och softa. Det är faktiskt dags att besöka hemmet, bara varit där 1 gång i år.

Snart slutar Anders och jag längtar efter honom.

PUSS

sommaren är kort, det mesta regnar bort

Idag är det måndag och det regnar. Det här är svensk sommar, kändes lite väl otroligt förra veckan haha. Dock skönt med en sådan här dag också, hinna återhämta sig, men får gärna bli fint igen.

Jag sprang 1 mil på löpbandet, svetten bara rann, jätteskönt, efteråt gjorde jag 100 situps sen tyckte jag att det räckte för dagen. Det är så skönt att springa, jag känner mig lika lätt som bomull efteråt. Däremot är första 30 minuterna på löpbandet en pina, jag undrar hela tiden vad jag göra där men när jag väl kommit in i andra andningen så är det bara att köra på. Hoppas jag orkar springa lika långt imorgon också.
Efter träningen tog jag och Sebastian en kaffe på stan, testade cafét "sweet coffe" eller nåt sånt hette det, riktigt mysigt där fast kaffet var lite dyrt...

När jag kom hem rullade jag köttbullar som jag först stekte och sen lät koka i krossade tomater, till det en god sallad och ris, muuumsigt värre. Nu dricker jag saft och försöker komma på något att fördriva tiden med, tittar på 2½ män och slappar.

Det verkar bli Värnamo v.27 yaaaay. Nu ska jag chilla vidare. Ciao.

blått och gult och lite rosa

Hej på er.

Idag fick jag ett ryck och begav mig till gymmet, där sprang jag 8km på löpbandet och sedan styrketränade jag rygg och mage. Det var riktigt skönt, ska börja träna på riktigt igen, funderar på att försöka springa runt en mil om dagen så jag är fit for runfight den 21 augusti då midnattsloppet bär av. Jag ser verkligen fram emot det.

Jag glömde igår att berätta för er att vi får förlängt på lägenheten, till sista februari vilket uppskattas till tusen, jag och Anders älskar lägenheten och apskönt att slippa flytta sista augusti. Jag glömde även tala om för er att jag gör lite mer än bara sover och gottar mig om dagarna, jag har sökt lite jobb och till sommarkurser som startar 21 juni, jag hoppas verkligen jag kommer in för jag orkar inte jobba just nu plus att det är kul att plugga. Jag gillar att jobba men det är inte så roligt att stressa runt efter ett halvtaskigt jobb och lära sig något nytt för att sedan sluta igen. Nej tack. Jag vill plugga och sola, åååh yes.

Efter gymmet åkte jag bort till picknickfestivalen som var otroligt bra, jag trodde inte att det skulle vara så mysigt och så mycket folk. Vi grillade och myspyste.

Nu ligger jag utslagen i soffan och ska snart krypa under mitt täcke och glo på TV, skönt och jag älskar vår divan soffa, jag ligger som en prinsessa i den.

Imorgon ska jag kanske haka på Sebastian och Jesper på deras milspring, tror det är skatås, vi får se hur knä och kropp mår, jag gillar inte att jag får ont i knäna när jag springer, kan inte vara särskilt hälsosamt. Antingen har jag svaga knän eller så är det jag själv som förstört dem genom att vurpa med mountainbike i skogen och hästar som hoppat in i träden och jag har då haft mitt knä emellan. Eller så är det en träningsfråga, det kanske försvinner när jag väl börjat springa på riktigt och får upp lite muskler. Vi får se.

Godnatt mina små hjärtan, puss.

sommarstaden göteborg i mitt hjärta

Jag har varit kass som en kärring på att blogga... men jag har för mycket fritid nu och den slår jag ihjäl med studenter, fikor, stranden, vin, sjusover och försöker lista ut vad fan jag ska göra med mitt liv. Typ lite så.
Jag gör en snabb resumé av veckan som just varit;

Lördag 29 maj
Emma och Elin besökte Göteböörg och vi tog en fika.




På kvällen grillade vi och kollade på Eurovision.












Söndag 30 maj
Vi tog det piano och åt pizza.

Måndag 31 maj
Fikade extra länge med mina små tjejer och sa hejdå till Emelie som styrde tåget mot Stockholm, mycket dumt gjort tycker vi och Emelie håller med oss. Bilderna från fikan suger för ingen orkade posa tillräckligt bra, dumt.
Jag och Anders firade 2 år som sambos, men glömde bort detta, åter igen har vi ordet dumt.

Tisdag 1 juni
Vi satte oss i Kungsparken och lyssnade på väldigt hög musik och försökte le istället för att prata. Emanuel matade Josephine med pastasallad och oss med chilinötter, mycket gott.







Onsdag 2 juni
Spenderade några timmar med Sanna och Josephine vid Delsjön. Vi solade, jag doppade tårna och de andra två tokstollarna badade (dock skrek dem pga hur kallt det var). Vi fikade på vägen hem och vi njöt av den underbara miljön och av varandras närvaro. Väl hemma tog jag ett bad och mitt i fick jag sms om att vi skulle ut och dricka vin, så det var bara att raka klart och paniktorka håret, sminka sig och klä sig. Vi hamnade på Viktoria och vi fick en übergullig servitör.







Torsdag 3 juni
Jag och Anders besökte stan innan han började jobbet, vi tog en islatte, kollade i lite butiker och myste. Efter det raggade jag upp Carita och vi gick på jakt efter en studentpresent till Frida och vi fann den, det rosa, fluffiga hjärtat och ett cupcake-läppglans.

Fredag 4 juni
Vår rosa ängel Frida Suzette tog studenten och det var hur varmt som helst. Hon sprang ut klockan ett och klockan två säger Marcus att nej nu får vi ta oss en kall på båten Stybord Babord och det gjorde vi. Efter det sprang jag hem och slog in Fridas present (jättefint) och försökte komma på vad jag skulle ha på mig, det slutade med svarta klackskor, svart spetsklänning med paletter och svettpärlor på pannan. Jag mötte upp älskling på stan och vi begav oss till mottagningen som var helt underbar. Tack Frida Suzette ♥ hoppas du inte är allt för bakis idag, hihi.



















Idag lördag 5 juni
Jag och Anders var på stan och myste, han köpte solbrillor och en apsnygg väska. Efter det åt vi på Andrum och njöt av utsikt och lugnet. Efteråt åkte vi hem, jag somnade till en liten stund men vaknade upp av två och en halv män. Ikväll har vi bara tagit det piano och myst men det blir så när man håller igång på veckorna, då blir lördag som en söndag, men lika mysigt är det. Anders är ledig och jag älskar honom.

Imorgon blir det kanske picknickfestivalen, vem vet? Låter roligt. Jag borde träna, vi får se hur det går med den saken. Godnatt mina små rosenknoppar. Puss.

RSS 2.0