fy fan va vi är bra för vi har tagit STUDENTEN

Igår var det student. Josie och Sara sprang ut och de var så vackra och fina, blev alldeles rörd. Jag har massa bilder och filmklipp men jag vet inte hur man minskar bilderna på den här datorn...så lägger upp bilder senare med laptopen.
Efter utspringet gick vi och satte oss på en uteservering medan Josie åkte flak. Klockan halv fyra stappla vi in i hennes fina hus i Örgryte och vi åt tills vi storkna, drack alkohol i mängder och älskade varandra. En massa kort med kärleksförklaringar till Josephine fick de flesta att gråta, det blev lite mycket där ett tag så det blev en paus i presentöppningen. Det spelades musik och folk dansade.

Nu måste jag sluta skriva för Elin ringde, hon och Emma är i Göteborg så ska möta upp dem på stan och ta en fika, mysigt. Och ikväll kommer det folk hem till oss, det ser jag fram emot.

PUSS



ska äta tårta kl elva först bara

Jag skrev på ett inlägg och mitt i fick jag bluescreen, inte särskilt bra... min laptop är inte ens ett år gammal. Nog om det.

Idag sprang jag runt med en stressad Sanna på stan och fixade inför Josies student som är imorgon, LÄNGTAR ska bli så gott med all mat och dricka, jag hoppas på fint väder.
Efter det gick jag och Anders på stan, det var riktigt mysigt. Tydligen så är det nya modet för kvinnor ett par finskor för män i storlek 42, för när jag skulle hämta ut Anders skor frågar killen i kassan "vill du testa skorna?" och han förstod lika fort att nej jag ska antagligen inte det och han började gapflabba, folk i den långa kön suckade, men han lyckades sälja en silikonputs till skorna så antagligen förlät jag honom. Där hade ni just världens längsta mening.

Jag planerar morgondagen med Julia och det lät typ så här;
Fredrica säger (23:45):
ska äta tårta kl elva först bara 

Mitt språk suger just nu och likaså alla de som INTE röstade på Sverige ikväll, för Anna var magisk. Mickey tröstade mig med att jag skulle skriva i min blogg hur grymt kul vi ska ha det på lördag. Det stämmer, jag ser fram emot lördag lika mycket som jag ser fram emot tårta som skolan bjuder på imorgon, tårta och kaffe på en fredag, helt otroligt. Det borde  vara avslutning och student lite oftare, synd att Josie i stort sett är den yngsta jag umgås med, för det betyder att det här är sista studenten på ett bra tag. När min kusin ska ta studenten så kommer jag att vara en tant.

Nu är det 2½ män på TV och jag älskar det programmet!! Så, godnatt på er.



Sanna in action, multitasking, eller vad säger du Maria Montazami?

och det skulle ju va dans, dans, dans

Hallå där.

Det är tisdag och det finns bättre dagar, egentligen borde det här vara en bra dag eftersom skolan är typ över för den här terminen. Jag fick MVG i psykologi b, trots att jag skrev ihop en termins arbete på 3h haha, visst är jag duktig?
Jag ska fika med fina flickor kl tre så borde fixa till mig nu, synd att jag inte har någon kamera att ta med mig idag. Mitt hår är blond och fint.


jag kan segla förutan vind, jag kan ro utan åror men ej skiljas från vännen min, utan att fälla tårar



Hittar ingen smörig låt så jag bjuder på en låt som jag skrev när jag var runt 8 år gammal, se och njut;

Om våren

Nu är våren här. Jag springer ut. Det är härligt.
Jag plockar blommor det är härligt med våren.
Nu är visan slut med jag kan ta den en gång till.

Jag försökte även tjäna pengar på den "50kr säljer på redet" , vet inte om jag försökte övertyga mina föräldrar eller mig själv att jag skulle sälja den på riktigt och 50 är inringat så jag menar öre, alltså 50 öre för denna låt, vilket kap eller hur. Plus att jag kan ta den en gång till. Kan ni förstå att jag satte ackord till den också och spelade upp för hela skolan? Inte dåligt. Den är även skriven på skrivmaskin, vet ens dagens ungdomar vad det är för något? *känner mig något gammal*

vem är han som ser ut som en lisebergskanin, fast en trasig sådan?

Mina små nyktrade till från baksmällan och vi tog en fika nu ikväll, mycket trevligt. När jag kom hem stod Anders och fixade kvällsmat, det blev stekt potatis, flintastek, sallad och kall bearnaisesås och det var så sjukt gott att jag skulle kunna äta hela natten, synd bara att man inte kan göra det :( måste trots allt tänka på formen, snart beachen (inte för att jag är en beachmänniska) men i år kanske det blir så om jag inte får tag på ett jobb. Suttit och kollat runt lite, många söker diskare och det är alltid något. Diska någon gång i veckan vore inte helt fel hahaha

Nu ska jag skriva mitt sista arbete för terminen, har ingen motivation alls. Jag fick just mail från min lärare i psykologi, det jag flumma ihop är ett starkt VG och för MVG måste jag göra en frågeställning. Jag var väl medveten om att jag inte hade några frågor eftersom jag inte gjort några, men vad ska jag liksom fråga om, hmm...får gå till henne imorgon och be om hjälp. Vore surt med ett VG i betyg eftersom jag egentligen kan göra MVG+++++++, men jag har verkligen ingen ork, pwhuuu.

Imorgon blir det glamour *trumvirvel* ska bli skönt att bli helt blondie igen, älska.

Nu ska jag skriva om svinis och hans påhitt, sov sött.

PUSS och en kram får ni också.

p.s google-spelet är gone, lessen hest =(

här är det värme, kom och sätt dej men bränn dig inte för här är det varmare än du tror

Igår var det verkligen sol och varmt, mysigt. Anders sprang GBG-varvet och in i mål, idag går han som pingu ♥ min sötis mimimi.
Vi var trötta när vi kom hem så vi köpte pizza och stannade hemma, mysigt det också. Vi gick och la oss tidigt och låg och pratade länge.

Idag är det vackert väder och jag vill in till stan och fika, men folk är bakis, sega eller panka, typiskt. Vill passa på att sitta i solen eftersom det ska bli kallt igen med start imorgon? :( Anders kanske vill gå med på en fika, hahaha.

Jag har anmält mig till midnattsloppet som är 21 augusti, så nu har jag 3 månader på mig att ladda alla batterier, ska bli riktigt kul, hoppas Sofia vill springa med mig, verkar som att hon vill, roligt. Anders ska också springa, likaså hans syster, lillebror och Sebastian. Det är kanske fler som vill springa? Är ju bara en mil. http://www.midnattsloppet.com/start/content.cfm?Sec_ID=116&Eve_ID=2 där har ni hemsidan, billigare o anmäla sig före 31 maj.

Nu ska jag fixa lite saft och försöka komma på något att göra, PUSS.
























i don't know, but these walls seems to tell me it ain't so

Dags att blogga igen, jag har varit sjuk(LAT) och pluggat. Igår satt jag med fyra arbeten på en gång, får se om någon lärare hör av sig och inte förstår hur psykets historia hör ihop med svininfluensan...vilken tur att jag inte rörde ihop allt.
Jag vet inte om det beror på att jag varit sjuk och stressad över plugget som gjort att jag sovit hela dan, eller är det vädret? Jag gick upp imorse, duschade, åt gröt och somnade sittandes, vaknade, gick och la mig, sov, vaknade, lagade middag, somnade igen och sådär har jag hållit på hela dagen, mycket roande. NOT.

Jag är en tråkig mes och hängde inte med Josie och Julia och resten ut ikväll, usch så tråkig jag är men jag kan fortf somna i sittande position, inte okej. Därför gick jag till Willy´s och köpte glass, chokladsås, chips, cola, morotsbröd och tuggummi, inte heller okej både för plånbok och form. Fast formen är fortf fin måste jag säga, den börjar bli fast som 16 år igen (typ inte, men nästan).

Kollade på släkten är värst och skrattade, men nu efteråt så tänkte jag att filmen är inte särskilt bra, bara rolig, kanske därför jag skrattade.

Imorgon ska Anders springa Gbg-varvet och jag ska sitta på en filt, sola, äta kakor, dricka vatten och kolla på, heja älskling! På kvällen har Simon fest och vi får hoppas att Anders orkar med för inte vill vi missa vår käre vän eftersom han så sällan är här.

Jag såg att vädret blir sämre nästa vecka, whyyy? Det är ju då jag har tid att njuta, hrmmf. Men nästa vecka bjuder på spänning och glamour. På måndag ska jag färga och slinga håret, eller inte hela bara utväxten. På tisdag är det städdag (???!!!!) i Vegas, jag älskar att sitta och titta på när andra städar (schhh säg inget) och på fredagen springer alla möjliga människor ut, typ fröken Josie och fröken Sara, hurray. Efter lite spring i bena och alkohol blir det studentstämning i Josies trädgård. Sen ska fröknarna på studentfest och jag ska festa med de fina från komvux, vad vi ska hitta på får jag reda på måndag *spännande*

Jag glor på TV och de flesta kanalerna är för stunden meningslösa, usch, kanske ska sova lite på det.



PUSS

p.s jag diggar spelet på google d.s

en pojke reser till månen, en annan siktar mot solen, en tredje kommer aldrig iväg



Jag vill till USA!!! Tänk er värme året runt, solbränna året runt och medelvärme på typ 25 grader, jag vill haaaa!! Jag har kollat på lite utbildningar och blir så sugen, men detta kan inte ske än, morr.

Jag är så less för stunden, vet inte om det är för att vädret är depp och jag hostar och måste skriva klart ett arbete. Eller för att det är sista veckan i skolan och sen väntar 2,5 månads ledighet och jag kommer bli så rastlös. What to do?

CIAO


i just wish that you could hear me singing

Åter söndag, febern har lagt sig men känner mig fortf inte helt kry, lite ont i halsen och trött. Idag har jag tagit det piano, kollat på familjen bernadotte på tv, tvättar och ikväll blir det filmkväll och pizza, GOTT. Anders daddy har köpt en enorm TV så ska bli kul :D

Jag hade tänkt blogga men jag kom just på att jag måste ner till tvättstugan och sen har jag ingen inspiration heller.

PUSS

beauty is the beast and you better believe it

Jag har fortfarande feber, buhuuu det är så synd om mig ;) legat i soffan i två dagar nu, det är iofs rätt skönt men jag är yr och huden ömmar. Nu börjar iaf sista alvedonen verka så jag fixar middag, det blir sallad, potatismos och sprödbakad torskfilé. Väntar bara på att potatisen ska koka klart så jag kan mosa. Jag väntar även på bejbi som varit o jobbat o nu är o tränar, jag vill också träna!!! Jag har inte kunnat göra 2 skolgrejer som borde varit klart igår och en ikväll, bläsh. Får hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan skriva klart allt.

Trist att det inte går något särskilt på TV ikväll, jag behöver underhållning. LATERS.

i don't say there's anything wrong with your head, just wish you'd try to think for yourself instead

Igår gjorde jag allt utom att plugga. Gick på promenad med Jonna, drack kaffe hemma hos Joakim och dansade på Sticky. Idag har jag feber, det är vackert väder och jag borde plugga, dumma feber :( men jag och Anders ska nog äta tacos sen *bäst*













De här vackra blommorna och krukorna väntade på mig när jag kom hem, bebji är underbar ♥




♥ ROSA ♥

'cos the night is where the young, bold lovers rule

Nu är det kväller, snart natten. Jag sitter och försöker lära mamma hur man skriver hjärtan i FB-chatten, jag har lärt henne förut, hon glömmer varje gång och vill alltid lära sig det igen. Hon är faktiskt söt min lilla mamma.

Anders är hemma och det är mys, han sitter och skrattar åt roliga klipp på youtube och jag kollar på TV, men det är reklam (som alltid) så jag passar på att skriva lite. Jag älskar att skriva.

Det blir nog Sticky imorgon, låter i alla fall lockande och jag får låv att dricka lite alkohol för det förhindrar inte läkningsprocessen, bara om jag super mig under bordet och det hade jag ju inte tänkt göra. Jag sitter hellre på stolen eller dansar.

Dags att fokusera på CSI NY. LATERS.

you better listen instead to folks who think with their own head

Nu är jag hemma och jag är så NÖJD med vad jag har gjort, hihihi. Kan tyvärr inte lägga upp bild eftersom det är för intimt ;)

Fixar mat och ska glo lite TV, väntar på att Anders ska komma hem så jag får visa upp mitt lilla "under"verk.

PUSS

i was born a weak and worried thinker with an eagerness to know myself

Klockan fem ska jag pierca mig, är sååå uppspelt. Aldrig gjort det förut och ska bli superduper.

are you tired of being an object?

Hej, jag äter gröt och jag hoppas det kan stilla mig mage för jag är nästan alltid hungrig, hög förbränning, ingen aning. En smörgås på morgonen = illhungrig efter bara en timma, inte bra. Så nu äter jag gröt och ska iväg och träna sen. Blev så glad igår när Anders sa att jag fått lite muskler på magen *älska*.

Väntar på att klockan ska bli två för då ska jag ringa och boka tid för piercing, SPÄNNANDE.

Ska även försöka ge mig på arbetet om psykets historia, mailade min lärare och hon tyckte att det lät jättebra och intressant och att jag inte alls var ute och cyklade...borde lita mer på mig själv.

Det är mulet och regn men jag är glad.

LATERS

att skapa harmoni och balans är viktigt


Jag sitter i skolan och skriver ett arbete om psykets historia, det går sådär, eller så är jag två personer för den andra personen tycker att det blir jättebra. Lite scary. Min mat är slut, allt jag har kvar är vatten, livet är hårt som student (tur att kylskåpet där hemma är fullt med mat, jag längtar hem). Jag borde egentligen fokusera mig på arbetet men jag har lite idétorka. Typiskt.

Jag väntar på ett samtal om det ska bli fika eller ej, hoppas det, för jag behöver lite annat att göra.

Nu dags att återgå till arbetet.

CIAO

it takes a fool to remain sane

Tisdag. Jag har just ätit frukost, dricker mitt sedvanliga te och ska snart åka till gymmet, heja mig. Får se vad jag gör där, antagligen springer jag en stund och sedan lite ryggövningar, det kan jag behöva. Min rygg mår mycket bättre nu, vilket är skönt. Jag kan ju inte gå runt som pomperipossa vid 22 års ålder...

Jag vill ha rikligt med sol och värme idag, kan jag få det? Nehee, skit i det då. Någon som vet när värmen kommer?

Nu ska jag hoppa i träningskläderna, ses.


i know i'm not perfect but i can smile

Dido skrev och sjöng den här låten när hon ville få en kille i säng, och uppenbarligen så funkar det. Ni borde testa, Anders har stannat i min säng i 2 år nu.

http://www.youtube.com/watch?v=qpVM_az0Zjw

"Touch my skin,and tell me what you're thinking
Take my hand and show me where we're going
Lie down next to me, look into my eyes and tell me, oh tell me what you're seeing
So sit on top of the world and tell me how you're feeling
what you feel now is what I feel for you
Take my hand and if I'm lying to you
I'll always be alone
if I'm lying to you

See my eyes, they carry your reflection
Watch my lips and hear the words I'm telling you
Give your trust to me and look into my heart and show me, show me what you're doing
So sit on top of the world and tell me how you're feeling
what you feel now is what I feel for you

Take my hand and if I'm lying to you
I'll always be alone
if I'm lying to you
Take your time, if I'm lying to you
I know you'll find that you believe me
you believe me

Feel the sun on your face and tell me what you're thinking
Catch the snow on your tongue and show me how it tastes
Take my hand and if I'm lying to you
I'll always be alone
if I'm lying to you
Take your time, if I'm lying to you
I know you'll find that you believe me
you believe me"

JAG ÄLSKAR DIG

i mitt rum finns ett fönster mot vett och förnuft, alla svaren jag har lärt mig att ge

waaaow jag ägde på gymmet (inte över biffarna utan över mina tidigare prestationer), jag sprang i 30 mins sen gymade jag i typ 30 mins och jag var STARK. Jag trodde att jag skulle vara kass som en kärring efter 3 veckors osunt levande men det har tydligen laddat mitt batteri. Nu efteråt känner jag mig glad och lätt som en fjäder. Jag tror jag börjar känna mig som hemma på gymmet, för jag råkade ha allsång med mig själv i duschen, woops, men de andra tyckte säkert det var mysigt med en liten fågelstämma från duschen.

Vi har just ätit pasta med tonfiskröra som är mycket god. Säg till om ni vill ha recept på den, typ Josie? I know you want it.

Jag har inte så mycket mer o berätta, jag har latat mig i plugget, var i skolan i typ 2 timmar o skrev klart ett arbete o skickade iväg det till läraren. På väg till gymmet ringde Marcus, vi köpte kaffe o cola o satte oss i solen. Efter det tränade jag. Och nu sitter jag här.

Imorgon ska jag försöka träna innan skolan, tror ni jag lyckas?

PUSS

här kommer en sol som säger: aldrig mera regn

Jag längtar efter värmen, för då kan man mysa utomhus och...







...grilla mumssss!!!



(Bilderna är från april förra året)


allting följer samma mönster, ser på stan ifrån mitt fönster

Det är måååndag och jag sov fram till klockan tio, hahaha, men det var riktigt gött. Nu äter jag frukost, dricker mitt te (varje morgon måste innehålla en kopp te!!) och ska snart fixa mig. Jag ska till skolan och ikväll ska jag TRÄNA, shit, kan inte hålla på å lata mig mer nu. Ser faktiskt fram emot träningen men fasar inför att upptäcka om jag lagt av mig, det är trots allt snart 3 veckor sen jag tränade sist... För att orka med träningen ska jag ta med mig matlåda och mackor till skolan. Gott och mysigt va?

Nu ska jag fixa mig och jag längtar efter 22 maj för då ska Anders springa Göteborgs varvet och jag ska ha picknick med sälarna på bilden nedanför, mysigt. Även Marcus ska med, så vi får hoppas på fint väder. 

           

Puss på er.                                                                                                                                  

take my hand and show me where we're going

Det blev faktiskt ingen kladdkaka, insåg att vispa smör och socker pösigt utan elvisp inte skulle  bli särskilt enkelt. Så jag gjorde en smörgås med leverpastej och tomat på istället, mycket nyttigare, mhmmm. Och faktiskt mycket godare. Jag älskar rostat bröd, nåt pålägg och någon form av grönsak på. Drack även oboy, slurp.

Nu ska jag sova.

Godnatt och PUSS.

du blir bara stor om du vågar vara liten



Jag är sugen på kladdkaka!!! Av någon anledning har jag börjat tycka om denna typ av kaka, livsfarligt för formen. Därför tänkte jag nu baka en kladdkaka, bara för att, allt som är farligt är intressant, ikke sant? Jag ska göra en utan ägg, får se hur det blir (min mage skulle må mycke bättre utan ägg, men undrar hur kakan blir?).

Jag orkade inte plugga så värst mycket idag, går upp tidigt imorgon istället och åker till skolan. Får mycket mer gjort där än här hemma. Istället för att plugga så har jag och Anders tvättat, storhandlat mat och lagat god mat. Får med mig en gottig matlåda imorgon.

För stunden känner jag mig lite tom, jag har svårt för människor, tråkigt nog. Detta problem drabbar mest mig själv. Undrar hur det kommer sig att jag då så gärna vill jobba med just människor? Den frågan ska jag försöka klura ut. Tills dess, ha en trevlig söndagkväll, för det ska jag ha med kladdkaka, TV och älskling, mums.

PUSS


separationsångest

Hejsan hoppsan lillebror.

Åter söndag, jag dricker te, bejbi spelar StarCraft II beta, myspys. Jag ska snart rätta till lite saker i mitt arbete om lekens betydelse och sedan skicka till läraren, SEPARATIONSÅNGEST. Det är alltid lika jobbigt att skicka iväg en del av mig själv, jag har lagt ner både tid och själ i arbetet.

Jag vill in till stan, gå runt och shoppa lite och dricka en kaffe, men Anders vill inte det, några förslag på hur man får sin sambo att gilla såna ROLIGA aktiviteter? Jag skulle kunna vara på stan jämt :D för efter 20 år som lantis har jag en hel del tid att ta igen ;)

Tittat på Spårlöst, de åker runt och kollar hur folket som hittat sina biologiska släktingar har haft det tiden efter och om de har träffat sina släktingar igen, blir alldeles rörd.


Sköna maj, välkommen
till vår bygd igen!
Sköna maj, välkommen,
våra lekars vän!
Känslans gudaflamma
väcktes vid din ljusning;
jord och skyar stamma
kärlek och förtjusning;
sorgen flyr för våren,
glädje ler ur tåren,
morgonrodnad ur bekymrens moln


PUSS


världen hänger på en tunn tråd, och den tråden är människans psyke

Hur kunde jag glömma bort att det är fredag? Tydligen så kan man det när man är fullt uppe i att skriva arbeten.

Idag har jag varit på det naturhistoriska museet, studiebesök med guide, det ni. Vi kollade på en utställning om psykets historia. Riktigt intressant. Jag fick med mig mycket lärdom och även höra att jag inte borde frysa ut en person i min närhet. Jag behövde höra detta och har smsat mer än någonsin med min pappa, det kändes faktiskt bra.
Jag kom även på vad jag ska skriva om i mitt psykologiarbete, jo, om psykets historia, intressant, eller hur?

Imorgon ska jag till kungsportplatsen, kl 10-15 kommer kampanjen (h)järnkoll vara där, människor med psykiska problem kommer tala öppet om detta och det vill inte jag missa. Media fokuserar bara på rättpsykiatrin och samhället läser detta och verkar tro att alla som har problem med psyket är farliga och dumma i huvet. Ni borde gå till kungsport imorgon, ni kommer få en helt annan syn på saker och ting kring människans psyke, jag lovar. Visste ni tillexempel att i Sverige lever en av fyra med psykisk ohälsa?

Jag skulle först på middag hos Julia ikväll men hon blev kidnappad av en kräfta och har (kräft)kalas hos sin dady. Så istället gick jag och köpte godis (!!!!) och sitter här och ska bara ta det piano, ska även försöka övertala älskling att han är sugen på pizza. För vad är en fredag utan mys? Mys är när man får allt serverat ;)

Just det ja, helt piano kan jag inte ta, måste göra det sista på mitt arbete om leken, men snart så, då är det arbetet klart. Gott. Fast inte lika gott som mitt godis, mhmmmm.

Trevlig kväll va.

PUSS




vi är alla Adams barn och alla tycker vi om pannkaka

Tror ni att jag fick något gjort med mitt skolarbete? Nej. Jag njöt istället av Anders, tacos och en donuts som A köpte med sig hem för att pigga upp mig *bäst* .

Jag är sugen på en piercing, kan ni tänka er... men vart är hemligt, tihi. Jag kanske berättar vart när jag vet om jag kan göra det/har gjort det. ;)

Nu ska jag nog stänga av datorn, ligger i vår sköna soffa under mitt sköna täcke. Ska kolla på TV, slappa och sappa.

Livet är inte så dåligt ändå.  Tack Jonna för att du följde med mig idag och Anders för att du är så underbar ♥

jag kommer inte på någon rubrik, låter innehållet tala för sig själv

Jag är trött och besviken, på läkaren som jag fick tala med. Hon lyssnade inte särskilt mycket på det jag sa, utan ville mer tala om för mig vilka besvär hennes dotter och son har, som att jag bryr mig? Bitch.
Jag tog i alla fall prover, det var en pers, stackars sköterska, men hon tyckte jag var duktig (med tanke på att jag storgrät, drog mig i håret, sparkade med ben och fötter, andades som vid en förlossning) som till slut vågade låta henne sticka en nål i mig. Jag tänker fira segern över fobin med tacos, väntar bara på att Anders ska komma hem. Han ska träna och jag borde också göra det, men jag orkar inte gå någonstans, vill bara sitta här och göra så lite som möjligt. Jag borde plugga också, men nää. Inte idag, inte än, kanske ikväll.

PUSS

den gudomliga komedin - del Purgatorio

Paradiset, vart är du någonstans? Eller är det Vergilius som inte kan släppa taget om mig?

Jag fick just hem mitt resultat från högskoleprovet och det söööög, usch, jag är inne i helt fel period för att kunna ta ett sådant besked. Det mesta känns meningslöst, hur kan jag fixa mvg när jag är dum-i-huvet på högskoleprovet? Jag känner att har jag ens någon icke bankrutt framtid? Jag vill bli något och tjäna på det, så det så, men det känns ganska kört nu.
Nää usch.
Inte mår jag bättre av att jag ska till doktorn om en kvart, jag orkar typ inte.

INFERNO

fantasi och kreativitet

En byggare som lägger tak där vi bor, skrek just till sin kollega;

"PEEETER!! DIN MAMMA ÄR SÅ STOR ATT HON SKULLE KUNNA FYLLAS MED ELEFANTSPERMA!!!!!"

Jag antar att de har tråkigt och försöker fördriva tiden.



en vacker kvinna är vackrast utan smycken

Jag höjer tekoppen och skålar med er. Det är onsdag (höll på att skriva tisdag, trodde faktiskt att de var det) solen lyser och jag kan inte koncentrera mig på plugget. Jag ska till doktorn kl halv två och är väldigt nervös, måste antagligen ta en massa prover och min fobi är SPRUTOR, NÅLAR, allt som har med STICK i huden att göra. Men Jonna ska med mig, hon är så gullig ♥

Fick just mail från en lärare, vi (jag, Anna o Jessica) fick MVG på vårt grupparbete och redovisning om synskadade, erkänn att vi är underbart bra och begåvade?!! Vi ska fira detta med utgång någon dag.
Igår hörde jag en rolig grej, den 28 maj är det "after school", funderar på om jag ska dit efter att ha smält i mig massa mat o alkohol på Josephines studentmottagning. Kan bara sluta bra, eller inte? Vi får se.

Jag är NERVÖS! Fan, fitta, men det ska nog gå bra. Det kan ju i stort sett bara bli till det bättre.

Vet ni vad? Jag älskar Anders en massa massa, han är så gullig mot mig ♥♥♥

när är y en funktion av x?

Det har Marcus försökt förklara för mig i 2 timmar, tror jag börjar fatta grejen, men jag har typ 3-4 kapitel till att plöja igenom innan det nationella provet som är om två veckor, känn pressen och stressen?
Jag sitter här med en jobbig känsla inombords, illamående och väldigt nervig, antagligen stress. Måste slappna av, för jag tänkte skriva klart mitt arbete om leken ikväll...hur det nu ska gå? Jag saknar mig bejbi som slutar om typ 35 minuter. Ska gosa in mig i honom när han väl är hemma och finna styrkan igen.
Annars har det faktiskt varit en bra måndag, tog en liten sovmorgon och det behövdes. Åt frukost ihop med bejbi och tog det piano, var inte i skolan fören kl elva.

Vet ni vad? Jag bloggar blarr enbart för att jag försöker undvika plugget, inte särskilt bra eller hur. Så...ni får ha det gÖtt.


Här har ni dem, de fantastiskt fina blommorna som jag fick av Anders.


PUSS

freestyla raka maka fon vs freestyla rock the microphone

Igår firade vi mig.
Palace + förfest hos oss med rosa tårtor + dansade och shotade på Parken = bra kväll.

Palace
















Förfest
























Parken - SKÅL




RSS 2.0