eldorados mjölkchoklad smakar helt okej

och jag orkar inte blogga. Happy Valborg.


Folk som är förälskade håller varandra i händerna så att inte ringarna ramlar av. För de kostar mycket pengar.

TITTUT.
Jag har haft en väldigt förvirrande dag, bussen var sen imorse, missade även spårvagnen pga det och nästa som skulle gå var sjukt försenad den med så jag kom försent till dagiset, pinsamt. Iofs förvirrade jag bort mig också, fick ringa så han trodde väl att jag snurrat ett varv runt jorden innan jag kom.
Det var en intressant upplevelse, barnen var sååå söta, ville ta med en hem, men han fick inte plats i väskan. Jag har lånat ett ton böcker om leken, det pep när jag lämnade biblioteket och jag fick höra ordet "tjuv". Jag måste vara den snyggaste tjuven ever,  Brad Pitt i oceans eleven får en andra plats på den skalan.
Nej, jag tog inte böckerna, jag fick låna dem för 2 timmar utan o skriva in i systemet. Vilken schysst tjej, fast hon som hade hand om det var mest intresserad av att få kolla Facebook och snacka med en sur och irriterad pojkväm, antar jag att det var, man gulligullar inte med en sur killkompis.

♥ Josephine har räddat några timmar åt mig, men tänker inte avslöja vad, vill bara ge henne en fin plats i min blogg som tack för hjälpen. ♥

Jag ringde och grattade Lotta imorse, sa att jag tänkt sjunga men att folket omkring mig på spårvagnen antagligen inte skulle uppskatta min härliga stämma jag hade imorse. Lotta uppskattade nog det också. Jag fick höra henne skratta iaf och förstod att hon fått en fin morgon. Var hemma hos henne efter dagiset och såg den urgulliga lapp hennes son skrivit, jag kunde inte låta bli att fylla ögonen med rörda tårar. Jag är en lipsill, blir rörd av allt. Tur att jag ändå har skadeglädje, kan ju inte gråta i alla situationer, eller hur?

Jag och Anders trotsade regnet o köpte pizza tusen mil hemifrån, allt för rabatt. Vi kom hem som dränkta katter och njöt av pizzan och ett avsnitt av Criminal Minds.

Jag borde som vanligt plugga, eller egentligen inte, men skulle vara skönt att bli klar med leken. Jag orkar bara inte läsa en rad till just nu. Befunnit mig i skolan från 8-18 idag. Tur att det finns kaffe där, även om det inte är särskilt gott.

Jag vill skryta och visa upp de fina blommorna som jag fick av Anders när jag fyllde år men jag har inte hunnit rota efter sladden än. Typiskt. Får skryta en annan dag ist.

GODNATT och PUSS


Är du cp eller?

Var en av frågorna som diskuterades idag under redovisningarna. Redovisningen är över, faktastiskt skönt, nu bara 2 moment kvar, 2 STORA grejer, shit. Men det ska gå.
Just avnjutit en knäckemacka med lax o sötstark senap på, muuuuuums. Även skickat in ansökning till komvux HT-10. Jag sökte Litterär gestaltning, textkommunikation, svenska c, matte c och religion b. Haha...matte c alltså, kommer jag ens klara matte b? Fast matte är egentligen inte svårt, har dock inget intresse av eller tid med det. Jag tar matte c för det är ett bra ämne att ha betyg i när jag söker in till universitetet. Jag älskar vårt svenska språk och slår ihop tre "text"-kurser samtidigt, antingen är jag smart or stupid? Det får jag se vid terminens start.

Imorgon ska jag på studiebesöket och efter det hem till Lotta o dricka en kopp te och snacka skit om vårt pressade schema. Hon bor bara 2 minuter bort från dagiset så jag passar på. Hon fyller även år och jag tror att hon inte tror att jag vet om det :D får överaska med något, men vad? CSN betalar...
Med tanke på pengar, jag såg på aftonbladets löpsedel att skatteverket går ut och varnar att det blivit en hel del fel i deklarationerna. Meeeh, jag vill ha mina pengar, ser fram emot dem, så snälla ta dem inte från mig?
Jag har inget jobb i sommar, inte än, och jag kommer att bli allvarligt rastlös, men något jobb ska jag väl kunna finna. Det finns ett jobb, men jag vägrar att återvända till detta fittställe. Nämner inget namn eftersom de hotar med att stämma allt o alla som skriver något om dem, hahahaha :D det är en röd tråd i att de som bloggar öppet har fått sparken och dem har skyllt på att personen lider av dålig attityd, woha. Skitsamma. Jag blir otroligt nog skadeglad över att jag inte ens tänker återvända dit trots brist på jobb. Lite stolthet måste man faktiskt få bevara. De har förlorat underbara mig, som verkligen behövdes där (A).

Jag är hungrig och vad ska vi laga för middag? Pizzeria Bella har erbjudande denna vecka, 39 spänn för en pizza. Tur att det är en bit dit, för då kan vi inte råka hamna där. Hihi.
Det där fnittrandet i slutet av förra meningen fick mig att inse att efter en inlämning eller redovisning får jag känslan av nyförälskelse, det pirrar och allt känns toppen. (till min bejbi, tro inte att jag inte går runt o fortf. är kär i dig bara för att jag får en nyförälskelse-känsla vid konstiga tillfällen, jag älskar dig, puss)
Jag hade tänkt plugga lite ikväll, men tror faktiskt att jag skippar det.

Dags att pussa lite på Anders och laga till någon god middag.




Svampar växer på fuktiga ställen. Det är därför de ser ut som paraplyer.

Det är tisdag och jag sitter å dricker te. Jag ska alldeles strax renskriva den fakta jag fiskat fram till redovisningen som är i eftermiddag. Jag ser verkligen inte fram emot det. Jag hatar att redovisa. Tur att vi gör det i grupp.
Min bejbi ligger hemma och är sjuk, stackarn. Jag hoppas bacilerna försvinner snart och helt, jag har inte tid med att bli sjuk, då skulle hela mitt schema krasha...och det är redan tight om tid. Jag längtar till 28 maj, då slutar skolan och Josie å Sara tar studenten, och hur underbart är inte det på en skala?
Igår satt jag med en uppgift om leken, hade tänkt göra klart hela arbetet men första frågan tog 4h? Och jag har 7 frågor kvar...komvux är tuffare än vad somliga tror. Plus att jag ska ha mvg. Lite mitt fel också, höga krav gör att det tar tid att fixa till ett bra arbete. Jag har kommit på en sak som kommer göra mitt arbete intressant, hoppas bara att jag hinner med. Imorgon ska jag till ett dagis här i stan och göra studiebesök, har inte planerat det hela så mycket, så vi får hoppas att det går bra. Måste även göra ett arbete om det hela efteråt. Det kommer säkert gå bra, bara jag får lite tid så.

Jag är väldigt pepp på det som ska ske på lördag. Vi ska fira min födelsedag med god mat på Palace, förfest med sprit och tårta och efter det festa och dansa natten lång. Vi ska även orka med efterfest, men det är en plan som man aldrig vet hur den slutar. Jag uppskattar att folk tar sig ända från Halmstad, Falkenberg och Varberg för att vara med och förgylla min kväll. Alla ska sova här, vilket kommer bli mysigt, blir lite som ett läger, fyllt med alkohol och kärlek.

Jag borde faktiskt renskriva det jag ska redovisa om, nu, men jag är inte alls sugen. Vi hörs och ses. PUSS.


kom inte för sent till det du vill komma i tid till

GodmÖrgon. Jag sov hela natten, och det är ett under, jag brukar alltid vakna några gånger så när larmet ringde blev jag väldigt yrvaken och förvirrad. Kan det inte vara så varje natt? Jag blir trött av att vakna hela tiden och det senaste har jag haft svårt att somna om också.
Jag sitter och äter frukost och dricker te, ska snart fixa mig. Jag hoppas på en fin dag, det ska bli 17 grader? Vågar man tro på det?
Jag har inga lektioner idag men ska sätta mig i skolan ändå, får ingenting gjort om jag sitter hemma, plus att det är socialt att sitta där. C yaa. Puss.

ju mer jag ser av män, desto bättre tycker jag om hundar

Jag har precis målat naglarna och de blev eleganta, fransk manikyr är snyggt. Jag sitter här och kollar igenom lite bilder och upptäcker vad mycket det är som hänt sen studenten. Det är snart tre år sen jag sprang ut och jag får ångest och får känslan att jag har inte gjort något vettigt. Fast faktum är att det har jag, faktiskt. Jag flyttade till Norge, flyttade hem, flyttade till Göteborg och här sitter jag. Jag har haft tre fantastiska år, med mycket kärlek, jobb, vänner och skola. Jag har utvecklats mer än vad jag själv vet om. Jag pluggar på komvux, fast folk har sådana fördomar mot det att jag skäms över att säga vart jag pluggar. Men grejen är, vad har jag att skämmas över egentligen? Jag har två terminer kvar vilket jag inte gillar jättemycket, för jag vill vidare, jag vill känna att jag har hittat rätt. Jag trivs super på komvux, folk är snälla och hjälpsamma och jag mår bra när jag är där. Men det där med att hitta rätt innebär för mig att jag vill komma på vad jag vill bli, vad jag ska göra med mitt liv. Tiden tickar på och jag har inte en susning. Jag är intresserad av beteendevetenskap men samtidigt är det inget jag brinner för. Hur hittar vi det man söker? Vart finns kartan som leder oss till alla svaren?
Alla dessa tankar gör mig trött i huvet och ska därför stänga av min lilla laptop och lägga mig. Ska prata lite med bejbi innan vi somnar, detta är en sak som jag älskar att göra, att få filosofera om livet med Anders. Godnatt och puss.



Jag våren 2007, 2 veckor kvar till studenten. Jag var trött på allt som hade med skola å göra och ville bara iväg och ut i livet.


Jag våren 2008, 2 veckor innan jag flyttar hem från Norge och längtan efter att få tillbringa så mycket tid som möjligt med Anders.


Jag sommar 2009, längtar bort från arbetslivet till komvux.


Jag våren 2010, trivs på komvux men vill återigen vidare till något nytt, men vad?


Jag avslutar detta inlägg med en bild på Meja, för hon är så underbart söt.

Kanin är begåvad. Och han har Hjärna. Jag antar att det är därför han aldrig begriper någonting.

Söndag och jag har inte bloggat sen i onsdags...?! Jag har faktiskt varit trött och oinspirerad och som alla vet, tiden går väldigt fort. Min födelsedag var jättemysig, fick vackra blommor av bejbi, laddar upp bild på dem sen när jag letat fram sladden till kameran(ett under att jag ens hittade kameran i denna röra av flyttkartonger och kläder). Jag fick även en säsong av Criminal Minds som vi maratonkollar på, min älskling är bäst. Jag åt nog världens godaste pizza och njöt över att jag fick bestämma dagen. Nu dröjer det typ ett år innan jag får bestämma så mycket igen.
Jag har pluggat som en kanin hela veckan, hunnit göra 2 arbeten, 1 grupparbete och 1 prov, INTE ILLA. Jag hoppas på lika mycket energi och flyt nästa vecka, faktiskt.
Vi har en hög med tvätt och ingen tid till att tvätta fören på fredag och det suger. Fast på lördagen blir det party med ett stort P, vilket jag ser fram emot. Puss

Jag borde plugga nu, men hur ska jag komma igång?

2010-04-21

Idag fyller vi år, Meja och jag. GRATTIS till oss.

 

Meja jag saknar dig min busis, grattis på din 8-års dag och hoppas du har det mysigt med mamma uppe i Stockholm. ps.ta det lugnt med mormor.ds PUSS matte


om en blind leder en blind så faller de båda i gropen

Imorse när jag loggade in på facebook såg jag att folk taggat mig på typ 15 bilder, med hjärtat i halsen upptäckte jag att bilderna var fina, trots att jag var full som ett ägg den kvällen.
Även denna dag har varit en produktiv dag, gjort ett arbete om svininfluensan och sedan tillbringat några timmar på stan med Jessica. Vi gick runt och kollade synskadades situation i samhället. Det gick bra men efteråt var vi trötta och frusna. Jag envisas med att använda nylon strumpbyxor, det är faktiskt vår, men idag fick jag ha på mig långa strumpor upp till knäna, för jag tänker inte sätta på mig mer om bena. Mina strumpor hjälpte faktiskt och det var snyggt. Fast som mamma säger; allt klär en skönhet.

Anders kollar fotboll, han är så gullig och gör roliga ljud när det hettar till på planen. Jag ska snart sova, ska upp tidigt imorgon också och åka hem till Lotta, vi ska äta födelsedagsfrukost och plugga samhäll. Jag måste ju göra något vettigt på min 22-års dag *ironisk*. Det enda vettiga med imorgon är att jag och bejbi ska fira, myspysa, äta tårta och njuta av kvällen vi får tillsammans.

Sov sött, puss.



bejbi är glad och underbar


bejbi och ena födelsedagsbarnet


jag är snygg


jag och mina 2 hjärtan


lilla födelsebarnet firar sin 18-års dag och sin första krogrunda...


...och stackarn, jag lyckades övertala honom att halsa flaskan


vi tackar flaskan och den underbara kvällen för det onyktra tillståndet

GODNATT


för lata svin är marken alltid frusen

Här sitter jag, slutkörd. Anlände till skolan klockan åtta imorse, köpte mig en kaffe och satt några minuter ute i solen. Letade fakta om svininfluensan och åkte hem till Lotta för att göra ett arbete i samhällen och det var så tråkigt, spyr lite på arbetet men det är nästan klart. Skyndade mig till gymmet och tillbringade en timma på löpbandet, svetten rann. Det är min måndag det.
Imorgon ska jag försöka komma upp i tid, åka till skolan, även träffa Anna och Jessica och göra arbete om synskadades hinder i samhället. Jag och Jessica testade i fredags hur anpassat krogen är, vi drack vin tills trösklar och stolar var ett stort problem, kan inte vara lätt att ha ett fysiskt funktionshinder. Nöjd med vår fältstudie men imorgon blir den mer seriös.
Nu börjar svenska hollywood fruar och det får avsluta min dag och kväll. PUSS


på onsdag blir det kalas

det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen

Helt otroligt, jag ställde klockan på sex och gick upp tio över, en morgon avklarad fast jag kände "jag måste vara dum i huvet" när larmet ringde men sedan hann jag yrvaket tänka alla de positiva fördelarna med att gå upp och snart ska jag bege mig till skolan för att plugga. Dricker te, kollar på trean och njuter av en fin morgon men det kommer nog bli kallt eftersom jag envisas med att använda min skinnjacka som inte ens går att stänga längre. Borde lämna in den? Ja.

Puss

söndagen är oskyldigt grå

Jag är mätt och trött, tillbringade 45 minuter på löpbandet och sedan gymade jag i 20 minuter, skönt. Jag och älskling tänkte först att vi skulle ta en fika på stan men magen kurrade efter träningen och blåsten skickade iväg oss hem och vi gjorde tacos, riktigt gott. Sitter nu tillbaka lutad i vår underbart sköna soffa och ska hämta en filt och sedan glo på TV, myspys, gillar lugna stunder med mitt hjärta, få koppla av och stänga ute stressen som hela tiden knackar på. Jag gjorde mitt pluggschema förut, har inte en lika stor klump i magen längre men det är mycket kvar att göra på 5 veckor, men jag ska hinna. Har fått för mig att jag ska åka till skolan kl åtta på mornarna, hahaha lycka till säger jag till mig själv, men vem vet? Kanske kommer upp och det vore kanon, för då kan jag tillbringa eftermiddagarna på gymet(jag ska bli biff till sommaren, eller inte) och sedan koppla av med baby.
Solen skiner in i lägenheten och jag fryser, laters!


2010-04-18

Vaknar upp till en underbar dag, vädret är kass med min tillvaro är vacker. Just städat upp askan som blåste in i köket igår, ätit god frukost och nu ska jag ta det piano fram till lunch då jag ska träna så svetten rinner. Skönt.

Ska försöka ta tag i plugget också, ska göra ett pluggschema som jag sen måste följa, annars kommer jag inte hinna med, inte hinna med att få bra betyg och det är ju de jag vill ha.

Nu ska jag gå och pussa lite på min älskling, vi firar 2 år idag vilket är väldigt mysigt. Bjuder er på en bild från förra våren. PUSS


välkommen till min nya blogg

Ny blogg och nya mål, det är så jag funkar.


RSS 2.0