how can we dance when our earth is turning, how do we sleep while our beds are burning.

Nu är klockan 00:01 och det betyder att fetaste CSN precis har rullat in på kontot, gött. Och jag vill skriva men har ingen motivation... lägger upp lite bilder ist, från förra fredan och lite på det jag har gjort i veckan. Imorgon kommer det hem lite gott folk till oss på förfest och sedan blir det utgång. Längtar.

En fredagkväll på Dancin Dingo






Lördag

Träffade min barndomsvän Emma och vi hade det riktigt mysigt.


På kvällen åkte jag, marcus och paulina karuseller på liseberg.

Söndag - valka med mamma och anders


Måndag - var och åt GOD mat på lilla london med mamma


Onsdag - var på stan med paulina och vi tog en mysig höstfika




Föresten, jag har läst ut boken nu :( den var såå spännande. Vad ska jag nu läsa? Har ni några tips på bra böcker? Jag är väldigt inne på självbiografier, gillar ju människor och alltid lika intressant att få läsa andras livshistorier. Nu är det dags för sängen, sov gott.

love the way you lie

Ikväll ska jag öppna mitt ungdomliga vin, det stod så på beskrivningen. Hoppas att det smakar gott, dock lite konstigt att det enbart är 9,5% alkohol. Är det en ungdomlig halt? Näää.. Så jag tar med mig mina kära cider som jag alltid köper på glasfalska. De är bruna och stora, ser lite ut som läkarsprit, sånt mamma hade hemma när jag var liten och blandade bål på när det var byfest (de dagarna om året var mamma poppis i hela byn). Yup, jag är från början en lantis, kunde ni ana det?

Nu ska jag torka håret, värma upp inför ikväll med en skön låtlista på spotify och sedan blir det in i dimman som gäller med trevligt folk. Vill skaka lite rumpa. Föresten när är det halloween?

Imorgon blir det liseberg, undrar om det blir hangover?

Go kväll på er, puss.

för att förstå vår samtid måste vi ha kunskap om det förflutna. psykiskt sjuk eller normal, gudomligt välsignad eller ignorerad – det beror på vilken tid du lever i och vilken plats du lever på.

Nu, efter två timmars plaskande i badkaret med en spännande bok, hårinpackning och ansiktsmask så känner jag mig som en hyfsat ny människa. Mitt hår är silkeslent och likaså mitt aniskte. Däremot är mina fötter lika skrykliga som farmors. Jag behövde helt enkelt bada lite för att få tillbaka hoppet om att energin finns där, nånstans. Jag måste köpa en lampa som jag kan hänga på räcket bredvid den del av soffan där jag befinner mig, vill kunna läsa och plugga här. Ska trotsa mörkret och läsa lite ändå, mina ögon kommer antagligen bli ledsna men det gör inget, ska ändå sova snart.
Jag och Anders dricker te och utanför vräker regnet ner. Jag ska krypa ner under täcket och drömma om Paulinas rosa muffins som hon har bakat och som jag gärna vill smaka på. 

Godnatt mina små vackra höstäpplen, och låt inte masken ta er. Puss.


Det är denna bok som fångar min uppmärksamhet just nu, den är väldigt bra. Läs den.

high or low, fast or slow

Hej på er, efter 5 dygn och 23 timmar så är det nog dags att skriva ihop ett nytt inlägg. Jag mår mycket bättre men energin är lika med noll, känner mig som en zombie i kropp och huvud. Idag har jag inte lämnat soffan mer än när jag fixat nåt att käka... usch. Skulle egentligen ha pluggat ihop med Fia idag, fikat med Joakim och kommit någon vart i det jag ligger efter med, men nej. En kompis från småland som jag inte sett sen 2001 hörde av sig ikväll och undrade om jag ville fika med henne medan hon väntar på bussen här i Götet, jag orkade inte det heller. Hur ska jag få energi tillbaka? Tur är att hon kommer hit på lördag också, ska försöka komma upp ur soffan tills dess.

Med risk för att låta enbart negativ så slutar mitt snack om låg energi nu, men nu vet ni vart jag är iaf, i min soffa, varmt nerbäddad ;) hörs kanske senare eller imorgon. Puss och köp gummistövlar.
 

p.s vi har snart sett klart criminal minds, har du/ni några tips på andra serier som vi kan kolla på ?


the night is so pretty and so young.

Hej igen, nu är jag tillbaka. Det gick bra hos doktorn, tog lite prover (så nu har jag ont i höger pekfinger) och han konstaterade att jag har en kraftig virusinfektion i kroppen, fick hostmedicin utskriven. Ska bli så skönt att få slippa hostan. Nu ska jag bli frisk!

Nog om det.

Jag lovade ju att berätta om min weekend i umeå, dock finns det så mycket att berätta men inte så mycket ork att skriva. Jag anlände fredag förmiddag och sedan var det i stort sett fullt ös hela helgen. Jag kommer ist att ladda upp lite bilder senare i inlägget.

Vet ni vad? Jag och Anders har gått och blivit med bil. Det ni. Farmors gamla bmw från 1980, hahah, jättesöt, påminner om bilen brumm. Ska bli skönt att kunna åka hit och dit när vi känner för det. Klicka på bilden nedanför så blir den större. Erkänn gullig bil!


Nu blir det äppelpaj som Anders bakade igår, muums och bilder från umeå.

Fredag

umeå sett från planet, det var verkligen skog överallt.


förfest med nollning och temat nintendo, här halsar de vodka, galna nollor.


på väg in till stället corona


jag och karin på corona


frans och jonas på corona


jag och rosén på corona

Lördag

mysig frukost med frans och jonas ute i solen


födelsedags drink och tequila-shots vid tolvslaget


champagne för att fira 20-åringen


jag och lillebror


rosé

Söndag

en glad 20-åring


finans

Måndag

låg och solade utanför umeås universitet, erkänn härlig miljö.

Såja, nu har ni sett lite från helgen, jag hade som sagt hur kul som helst trots förkýlning. Det hade väl varit lättare att vara frisk och orka mer men jag orkade en hel del ändå, men märkte när jag kom hem hur trött och sjuk min kropp var. Jag saknar redan min lillebror och vi ses inte fören till jul... fast julen är snart här.

Trevlig kväll på er, ska försöka få Anders att sluta raida så vi kan kolla på criminal minds ;)

nighty night



hej å hå, här är jag, sjuklingen

Hej på er, tänkte bara skriva några rader så ni ser att jag inte har försvunnit. Jag är fortfarande jätteförkyld och har inte så mycket ork... ska till doktorn sen vid halv två, hoppas på att de kan göra nåt så detta försvinner.
Återkommer när jag mår bättre och då ska ni få höra om hur jag hade det i umeå. Nu blir det "hem till gården", lagom underhållning.

Catch ya later.


Dior och chocolate cake.

Hallå där. Nu är jag tillbaka, mätt och belåten. Gjorde paj igår med nötfärs, färska tomater å champinjoner och tacosås, riktigt smarrigt. Jag har fortf. ont i halsen, tråkigt nog och börjar bli snorig men ska släpa mig in till stan ändå. Drogar ner mig med alvedon och te. I stan ska jag köpa, ni vet sådana där svarta skinnstövlar med lågt skaft, de är så jävla heta. Ska även köpa det där sminket från Dior och en present till broschan.
Men innan jag åker in till stan så ska jag kolla klart på masterchef australia, de ska göra en chocolate cake och det är sååå spännande. Jag vill gärna ha en sån tårta, tack.



Någon som är sugen på att ta en kopp te på stan? Call me.


RSS 2.0