sjukling

Usch, vaknade med halsont och har i stort sett sovit hela dan. Kunde kanske släpat mig till skolan men känns som att risken för att bli dunderförkyld isf ökar. Så jag har snällt stannat hemma i sängen. Får ni också dåligt samvete när ni under en hel dag inte gör nånting?
Nu började precis "fångarna på fortet", Pernilla Wahlgrens son sa just "mamma är en liten bimbo", hahahah det här programmet kan bli väldigt roande ikväll.

Imorgon vill jag vakna upp frisk och pigg. Jag hinner inte bli sjuk, har plugg att göra och ska ju till umeå på fredag...
Rätt typiskt, varje gång jag satt igång med träningen så anfaller bacillerna, min kropp vill helt enkelt få vara ifred? ;)

Jag saknar min snygga Anders och snart är han hemma ♥


herr Rosa bor i det rosa huset. fru Gul bor i det gula huset. dam Svart bor i det svarta huset. vem bor i det vita huset?

Nu är jag trött, tröttheten slog ner som en blixt, sov nog för dåligt inatt. Fikan med Fia varade i tre timmar och jag fann peppen, vill ni finna positivitet så ska ni tala med denna tjej.
Jag har nu fixat mig en kopp te och ska även unna mig en bulle, sedan ska tankar och text flöda. Med 3000-4500 ord ska jag berätta om min vän Fia, snacka om lite, för det finns tusen saker att berätta.

Nu ringde Anders, han brukar vara flitig med att träna varje kväll efter jobbet även om han slutar kvart över nio, men nu ville han ist hem direkt för att han saknar mig. Anders är världens bästa. Han gör så att det pirrar i hela kroppen. Så jag ska fixa en kopp te till honom också och sedan blir det bullkalas och mys resten av kvällen.

Föresten, kollar ni på "fångarna på fortet"? Jag tycker att det är go och avslappnad underhållning en måndagkväll. Ger också massa minnen från tiden som liten och jag å min bror kollade på det varje fredag med chips eller popcorn (på den tiden fick vi inte äta sånt under vardagar så det var alltid lika gott varje fredagkväll, det symboliserade helg och roliga påhitt).

Laterz.

jag såg hösten vandra in och jag såg sommaren gå ut

Hallå mina små rävungar. Började dagen med att släpa mig upp tillsammans med Anders, lika bra att gå upp när hans larm ringer än å ligga och dra mig i några timmar till. Vi åt frukost, A gick till jobbet och jag gick ut och sprang en runda i skogen, det var rätt jobbigt eftersom det hunnit gå 3 timmar sen frukosten (hade brist på bränsle) och det var bara uppför å uppför men det var skönt också. 32 minuter sprang jag, gick lite ibland och när jag kom hem gjorde jag 100 situps, det var dagens träning det. Har ätit lite pasta nu med grönsaker, gott.

Jag ska snart fixa mig, funderar på jeans och varm å rosa tjocktröja. Ska in till stan och fika med Sofia och även intervjua henne inför en skoluppgift (som handlar om att lära sig att intervjua och skriva ner det i en artikel).

Vi hörs liten senare. Ha en kanon dag ute i sooolen. PUSS.

     
frukost med älskling + jogging i skogen + varm choklad på ett café med en fin vän = en riktigt bra dag

umeå nästa

Flygbiljett bokad till umeå på fredag, min bror fyller 20 och det ska firas.



"Growing up, we played and fought,
talked and laughed.
Beyond the fun and games,
beyond the battles we waged,
we found in each other
unending support
and a lifelong friend.
Through thick and thin,
and difficult times,
we emerged together as one,
protecting each other
from the world.
I know that if either of us
ever need anything,
we can count on the other
to give our all
and help in every way possible."

hit med tio peppar-shots, starköl, nötter och chips.

Tjingeling. Hur mår ni? Jag mår bra men är lite sliten efter helgens alla påhitt. I fredags gick jag, Anders, Marcus, Issa (och hennes syster, faster och kompis), Paulina, Fidde, Michael, Alex, Sofia, Helene, Douglas och Bea (och hennes kombo Johanna och David) till vasastan för att after worka, det blev trångt, mysigt och lajbans. Eftersom de inte hade dansgolv så fick det bli dans på bänkar och stolar ist och det hela varade fram till klockan tolv då en vakt kom och sa att vi inte fick dansa så. Vi hoppade ner, tackade för oss och gick till BK, där vi avnjöt en varsin California Whopper, muuuums.

Igår var det dags för oss att inviga Sebastians nya bar och mycket riktigt, det gjorde vi. Jens blev fullast för han hade oturen att hela tiden behöva vara treman. Vi lyckades även att göra George yr i knäna och jaa vi konstaterade att västtrafik tar 26,40 kr för att till Borås. Erkänn dyrt.

Idag tar vi det piano, skapat ett nytt album för hösten på facebook och nu ska jag fortsätta myspysa i soffan. Kanske orkar vi baka de där kanelbullarna som vi tjatat om så länge. Blir säkerligen en pizza också. Söndagar är bra mysiga, speciellt när regnet öser ner och vi sitter inne.
Laterz.

Fredag












Lördag











ifrån vaggan och till alltings slut måste hjärtat hålla ut

Gokväll kära ni. Jag är len och go efter en timmas peeling i badkaret, tiden rann iväg med vattnet för boken jag precis börjat läsa är så bra.
Utflykten med Paulina blev lyckad, vi hade dock inget bensinkort eller mynt så vi fick ställa bilen en bit ifrån slottet men en promenad skadar aldrig. Vi höll nästan på att blåsa bort men det var värt det, caféet var hur mysigt som helst. P köpte i stort sett alla bullar och kakor som fanns (jag skojar faktiskt) och jag nöjde mig med en kopp te. Dörrar envisades med att blåsa upp eller släppa in andarna som det gamla huset antagligen kryllar av.

Innan idag kom jag på en idé, jag gillar att träna och hålla igång, fram till studenten sysslade jag med alla möjliga idrottsaktiviteter och något som jag verkligen saknar är hästarna!! Jag ska skriva ihop en lapp om mig själv och sätta upp i olika stall och förhoppningsvis behöver någon hjälp med sin häst. Detta kommer göra gott för min träning och må bra i själen.

Nu är det dags för sängen, börjar nio imorgon. Gdnight.

onsdag blir det fläskkotlett

Nu är jag hemma igen efter en härlig höstpromenad med Jonna, en timme traskade vi i skog och i mysiga villaområden. Ett av dem hade liksom utsikt över Göteborg. Tänk att få bo i ett litet mysigt hus uppe på en kulle, ostörd och ha utsikt över en stor stad, det är iaf min dröm.

Jag har nog för mycket kläder, idag när jag skulle plocka undan i hallen hittade jag en påse från Zara där ett par nya jeans låg, köpte dem i lördags och har redan hunnit glömma det... ska testa dem och nog ha på mig dem sen när jag ska fika med Paulina. Hon har bilen idag och vi ska åka till http://www.gunneboslott.se/ i Mölndal , låter coolt.

Nu ska jag fortsätta laga mat, det blir kokt potatis, stuvad spenat och falukorv muums.

Laterz.

när imorgon blir idag

Tjillevippen. Sitter å dricker te och planerar dagen. Idag börjar skolan på riktigt för mig, men det är inte fören vid kl två. Jag funderar över om jag ska sticka iväg och träna innan, vore skönt. Måste köpa en ny mattebok, de har bytt sort den här terminen, typiskt för jag har den gamla här hemma. Den nya kostar säkert skjortan...mummel.

Vi hörs senare, puss.

du är så vacker utan spackel, att du inte kan förstå, ju mer du kladdar ju mer du sabbar

Tjingeling, har ni det bra i höstmörkret? Om ni sitter å deppar, tänd ljus och drick varm choklad/te och njut över lugnet.
Det har varit en bra helg, i lördags var jag och Anders på stan och på kvällen sprang vi midnattsloppet och jag kutade in i mål!!! Stannade bara några sekunder för att ta emot vatten som delades ut men annars var det fullt ös, riktigt kul. Jag ska börja träna nu (jag vet att jag har sagt det länge haha, men nu är det allvar) och springa Göteborgs varvet nästa år, hejja hejja!!

Igår vaknade jag före Anders å gick upp och fixade frukost åt oss, äggröra, rostat bröd, te och juice. Kan en dag börja bättre? Nää.
Jag tog en fika med Issa, drack varm choklad med grädde å marshmallows, blev faktiskt lite för sött... Jag vill ha typ stark och mörk choklad och den ska vara riktigt het också. Vi gick sedan på stan och kollade på smink, ska nog börja med Diors nude powder foundation (bilden nedan), det är foundation och puder i ett, riktigt behaglig och innehåller mineraler som är bra för huden. Funderar även på att införskaffa deras rengöringsgel och loiton, de har ett erbjudande att få båda för 500kr på åhlens. Grunden till bra hud är hur man sköter den före och efter sminket. Det svider i csn-plånboken men det är värt det. Ska köpa sminkpenslen som är på bilden, för den var så behaglig och bra.


Idag har jag haft en lugn och mysig måndag, jag åt frukost och middag här hemma och sedan ringde Jessica och vi drack gott hälso te på ett mysigt café vid domkyrkan. Nu ikväll har jag å bejbi tagit det lugnt, gick hem till Sebastian för att kolla in hans nya bar, riktigt cool! Och sedan gick vi tre på promenad i regnet. Jag har hunnit ha lite spa här hemma, med det gamla vanliga; hårinpackning, ansiktsmask och badkar.

Jag fick även suget efter en aw på fredag och skrev ihop ett sms som redan lockat flera stycken, KUL!
"Tjingeling kompisar. Nu är hösten här, vare sig ni vill eller inte. Låt oss fira det (eller sörja för den som vill, öl är till för alla känslor o tillfällen) med en aw på fredag." Erkänn lockande ;)

Nu blir det criminal minds och sedan sängen, tjipp å hej!

du tror att dom som du vill kalla människor, ska se ut och alltid tänka just som du men om du följer spår du aldrig sett för kan du lära med ditt hjärta här och nu

Hej sötnosar. Just nu sitter jag på min divan-del i soffan och njuter av lugnet. På trean går sagan om ringen, jag är inte ett stort fan men fina miljöer har de iaf ;)

Idag gick jag upp nio (tidigt för att vara ledig, eller hur?) åt frukost och satt en stund vid datorn. Jag blev rastlös och åkte in till stan där jag lämnade tillbaks skolböcker på biblioteket och efter det handlade jag två kjolar, tights och strumpbyxor på HM vid avenyn. Dit ska jag gå i fortsättningen, knappt nåt folk och bra kläder.
Jag och Sofia möttes upp och åt sushi och satt en stund och reflekterade över livet och alla dess andar. Vi åkte hem till mig och åt björnbärspaj och drack te.

Nu ikväll har jag varit på stan med Anders och här hemma har vi myspyst och kollat på criminal minds, äntligen har vi säsong fyra i vår ägo!!!!

Imorgon ska vi springa midnattsloppet, herregud. Det betyder att vid den här tiden så kommer vi stå redo att springa. Vrid på huvudet och kolla ut genom fönstret, det är mörkt, kallt och regnigt... men det får gå ändå.

Nu ska jag fortsätta ta det piano, sjunka ner lite i soffan och glo på TV. Ha det bra kompisar så hörs vi snart igen. Puss.


words come to me so easily, they make me forget what i mean, they seem so very unsound when i don't want them around

Hösten är här, jag menar, när hade vi riktig sommarvärme och väder sist? Jag minns inte...
Jag är iaf väldigt bekväm med att hösten smygit sig på, mycket lugnare känsla inombords och riktigt mysigt. Jag älskar att sitta inomhus, med täcke, varm choklad/te och en bra bok och höra blåsten och regnet. Idag var en sån dag, låg och tittade ut på regnet som smattrade mot fönstret. Nu ikväll har jag och Anders bakat björnbärspaj och druckit te, jag mår så himla bra när Anders är nära mig.

I måndags började jag skolan och har verkligen fått världens bästa schema för i år, ledig måndagar och onsdagar vilket gör att jag ska söka ett extra jobb och få in lite cash. Ser verkligen fram emot den här terminen, jag har min lärare från sve b i sve c och hon är så bäst!! Sen samma lärare som jag hade i religion a i religion b och han är också kanon. Ja, det mesta ser lovande ut och jag är så lycklig.

Igår åkte jag en snabbis till Falkenberg och på kvällen var jag och Sofia på Liseberg och kollade på The Ark, och de är så jävla grymma!!! Jag har sett dem live hm... får se nu, en gång i Växjö för 10 år sen, i Varberg 2001, Göteborg 2002 och nån mer gång om jag inte minns fel. De var mina största idoler när jag var typ 12 år gammal och fram till gymnasiet. De är fortfarande en av mina favoriter och ligger mig varmt om hjärtat men jag är väl inte lika galen i dem nu som då ;) men att se dem live är superduper, Olas röst är helt magisk och ibland när han gör rörelser så ser det ut som att sången kommer från hela honom, att hela hans själ och kropp sjunger, svårt att beskriva men mäktigt att se. Tyvärr började det regna efter konserten så jag och Sofia hann bara med en snabb runda på Liseberg och sedan åkte vi hem.

Imorgon är det redan fredag och jag funderar på att åka in till stan och kolla efter höstkläder, fast först ska jag upp till vinden och ta ner höst å vinter garderoben och kolla igenom vad jag kan använda i år. Jag ska inte slösa en massa pengar på nya kläder men lite nytt vill jag ha. Måste köpa smink också och redan där går 1000 spänn *suck* men tål inte vanligt utan måste köpa clinique...

I sve c ska vi läsa vilken bok vi vill och jag tror jag ska ta Dean Koontz "Odd Thomas", Anders har sagt det länge att jag borde läsa den så ska "passa" på nu, har inte haft någon läsro de senaste åren men börjat nu igen och jag älskar det.

Ojj klockan är redan 23:23... undrar vem som tänker på mig nu ;) ska ladda upp lite bilder från konserten igår, sen kallar sängen. Puss och godnatt.

The Ark













göteborg - bästkustens hjärta

Hej å hå. Nu är det dags för ett inlägg. Vet ni vad? Jag klarade engelskan!!!! är nog inte så kass som jag trott, för det enda jag gjorde (mest tragiskt och inget skryt) var att kolla på två filmer, resten skötte sig självmant. Klarade nationella utan problem, eller ja, jag fick bara ett G men ändå. Jag kan inte vara bäst på allt. På ett sätt hade jag velat misslyckas för att få en hel termins undervisning, men samtidigt så är det skönt att ha engelska b över och ist välja något jag tycker är kul (engelska är kul men kräver mycket fokus). Tror att när jag väl kliver av planet i USA (min dröm är att få åka dit) så kommer jag lära mig utmärkt engelska.

Vad har jag sysslat med de senaste dagarna eftersom jag inte har haft tid att uppdatera här?
Jag fick besök av mamma, moster och lillkusinen Janne och vi var på Liseberg och åkte karuseller för glatta livet. Jag har även åkt göteborgs hjulet, besökt feske kôrkan och roat mig på kulturkalaset. Igår hade jag och anders lite spa här hemma, vi låg i badkaret med ansiktsmask, gjorde peeling, massage och skrubbade fötterna. Vi fick besök av Anders pappa och vi åkte till IKEA för att köpa nya täcken (hände en olycka när vi skulle tvätta de gamla). Vi åt den godaste hamburgaren ever på BK och på kvällen hade jag och älskling myskväll med SATC the movie, popcorn och marabou apelsin krokant.

Jag har haft semester i 3 dagar och imorgon börjar skolan igen och jag funderar över om jag enbart ska närvara vid morgondagens upprop i matte c (de har bara upprop i de olika kurserna i veckan som kommer), för då får jag schema och även papper på vilka lärare jag ska ha, sen efter det gå hem och maila och säga att jag ska läsa kursen men inte kan närvara vid uppropet. För det är ingen idé att gå på alla uppropen, det enda som händer är att rektorn och lärare berättar om skolan etc... jag har hört detta tal låt säga 10 ggr? Så jag vet hur allt funkar och vore skönt med lite ledighet, jag känner även de flesta lärarna och de vet vem jag är, den flitiga tjejen som alltid är där ;)

Laddar upp lite bilder och sen tänkte jag å anders baka kanelbullar. Happy sunday.

Liseberg












Palace




Göteborgs hjulet










Kulturkalaset























rörda av en ton i en melodi kan två hjärtan slå så att båda två känner harmoni

åh titta solen *applåder* alla har vi nog skrattat åt sällskapsresan men jag förstår att de applåderade för här i Sverige är det ovanligt att ens få en skymt av den. När den väl tittar fram så går den i nästa sekund.

Jag har haft en underbar morgon, först åt jag frukost sedan la jag i hårinpackning, la på ansiktsmask och tappade upp ett bad. Skrubbade fötterna och rakade benen och mitt nya raklödder doftar så gott och min nya rakhyvel är jättebra. På bilden här nedanför ser ni vilket lödder och rakhyvel jag snackar om.
 
Jag låg sedan i badet och njöt av värmen, lugnet och läste en bok. Köpte "egoboost" igår och måste säga att hittills är den kanon, att bättre sitt ego skadar aldrig. Jag tycker att ni alla borde läsa den (framför allt tjejer men killar kanske också är nyfikna på vad det är som rör sig i huvudet på oss).

Nu ska jag snart torka håret och fixa mig, ska nämligen möta upp Anders på stan (han är hos frisören nu) och sedan gå runt och myspysa. Igår när han kom hem och det slog mig att han ska vara ledig idag fick oss att hoppa upp å ner och dansa runt av lycka.

Vi hörs senare <3


i've been wandering round, but I still come back to you. in rain or shine you've stood by me girl

Hej vecka 32 och kära läsare. Som alltid mår jag mycket bättre på en måndag, än en söndag. Jag hade ju speaking idag och det gick förvånansvärt bra. Vi satt 4 kvinnor (heter ju så nu för tiden) och diskuterade om tid, pengar etc. Jag pratade nog 45% av tiden hehe, det var intressant och kul.

Efter det gick jag till Issa och la i lite fler slingor, så nu är den gamla utväxten perfekt. Och efter det gick jag in mot stan för att leta reda på ett par gummistövlar, mina tygskor är ute den här sommaren, för det regnar typ hela tiden? Känns iaf som det. Väl inne i nordstan stötte jag på Annie, min gamla bästis från högstadiet. Hon har precis flyttat hem igen efter att ha bott i England i tre år. Hon var på jakt efter skor så tog "sälle" som det en gång i tiden hette. Och precis när jag gett upp hoppet om att finna ett par gummistövlar så fann jag dem!! Äntligen. 
Vi satte oss på Espresso house och tog en fika och det fanns så mycket att säga, vi har typ inte umgåtts på 6 år. När vi skulle byta nr så visade det sig att hon hade kvar sitt gamla och jag kom ihåg det... erkänn monsterminne. Hon ska flytta hit till Götet, haha snart har jag nästan bara falkenbergare här i min närhet, igår flyttade min granne hit för att plugga, riktigt kul! Den som tror att man kan åka iväg från det förflutna har fel, alltid stöter man på någon som har connection med ens tidigare liv.

Föresten, nu är jag klar med engelskan!!! Jätteskönt, men får reda på betyget tidigast onsdagkväll.
Nu måste jag lägga all fokus på matten (kommer ju gå sådär) och försöka skriva iaf ett g på torsdag. Efter det har jag semester i 3 dagar, jippi. Laters!


söndagar är mina milstolpar

Nu sitter jag här igen, under täcket i soffan och funderar. Söndagar är typ som livets milstolpar. Jag funderar över veckan som varit och över veckan som kommer. Jag är trött och jag behöver semester, undrar när jag ska få det egentligen... Jag sitter och funderar över hösten och har kommit fram till att i stort sett ha ett schema att följa för att få ihop ledig tid under helgerna (så jag kan finna ro). Men det är svårt att följa ett schema, finns alltid något annat gott som jag lyckas klämma in jämt, typ en fika (fast det är inget fel med det). Ordet schema klingar lite negativt men utan ett sånt håller jag inte ihop, jag vill inte känna mig fast samtidigt som jag älskar att planera och ha en översikt. Är ni också styrda av livets alla scheman? Jag borde slå mig fri från det ibland och glömma tid och rum, typ som jag har gjort nu i sommar då vi har varit iväg. Och nu sitter jag här, under täcket och hör hur regnet slår mot rutan, både mysigt och en påminnelse om att verkligheten är här.
Jag har test imorgon, speaking delen på det nationella och jag ser inte fram emot det. Sen på torsdag har jag nationellt prov i matte, inte heller jippi. Däremot kommer min moster och kusin från stockholm, och mamma hit på torsdag och vi ska gå på Liseberg och sedan äta middag på stan. Det ska bli jättemysigt, saknar min familj och mina släktingar, de är alltid så långt bort. Jag hoppas även mamma kommer upp till Gbg snart och shoppar loss med mig, för det var så kul sist vi gjorde det. 

Nu ska vi sova, riktigt tidigt för att vara oss! Godnatt på er och vi hörs i nästa vecka, puss.

och du är som jag när du dansar

Hejsan hoppsan sjusovare, för jag vet att de flesta sover nu. Jag hade sett fram emot sovmorgon, men när Anders gick upp vid åtta för att gå till jobbet så blev det så ensamt i vår storta säng så jag tog med mig täcket upp och nu sitter jag i soffan ist. Har ätit en mumsig frukost och kollar på TV. Jag har lite svårt att skriva för igår så fixade jag fransk manikyr och brukar inte ha långa naglar. Det är svårt att skicka sms också. Vilka problem jag har va? ;) Men jag är jättenöjd, älskar fina och fixade naglar. Jag färgade och slingade utväxten också, så sammanlagt befann jag mig i 5 timmar på salongen.
Efteråt var jag både trött och jätterastlös så jag drog ut på AW med goda vänner och lite nytt folk. Vi satte oss på Viktoria, drack och åt och jag är positivt överasakad över att de har så gott kött där. Anders kom också förbi oss och åt, mysigt men vi gick hem tidigt, typ nio för Anders ska ju jobba idag och min mage fick för mycket av den goda maten, jag hatar det. Hela natten har jag mått kast som en kärring, knappt kunnat röra på mig för då hugger det till i hela magen och jag blir illamående. Nu mår jag lite bättre men är trött.

Nu gästar blondinbella tv-rutan och det vill jag inte missa. Hörs om en stund igen.

PUSS



show me the way to go home, i'm tired and i want to go to bed

Dagens ord: utmattad. Jag känner mig hängig och helt slut. Känner även tomhet, kan bero på att jag idag hade ett stort test och efter det redovisning. Och nu är allt det där över, känns konstigt. Jag har speaching kvar i eng b, sen är kursen klar. Jag känner mig även besviken, över att jag inte orkar ge mer just nu, har inge plugglust alls. Däremot ser jag fram emot höstens studier, kanske för att jag har valt ämnen som passar mig mer.

Jag har precis värmt en fiskgratäng, orkar faktiskt inte ställa mig och laga mat, brukar annars vara flitig och göra det. Men inte nu. Den är alldeles för varm så jag väntar på att den ska svalna, sedan ska jag mumsa i mig. Fixade dock lite sallad till den, för det måste man ha, är både nyttigt och gott.

Vad ska jag göra sen? Jag har ingen lust att bara sitta hemma, men jag har samtidigt ingen ork eller lust att vara på stan heller. Fick nu sug efter att lägga mig på divan-delen, dra en filt över mig och glo på TV och kanske sova en timme eller två. För jag har sömnbrist också, det har varit så mycket tankar i huvudet senaste dagarna och stress över plugget, plus flugan som höll mig vaken igår och i förrgår.

Jag är sugen på att dra ner till Falkenberg, de har fixat in mig på gästlistan men tror inte jag kan åka ner. Ska vara hos frisören kl 10 imorgon så det blir svårt att ta sig dit så tidigt om jag går ut och festar på strandbaden ikväll. Jag är även sugen på att åka ut till Jessica, hon bor på en ö och under sommaren så kommer det en ölbåt till bryggan varje torsdag, men återigen så blir det krångligt imorgon. Jag kanske helt enkelt ska stanna hemma och bara njuta över en slapp kväll? Det blir ju utgång och dans på lördag. Tror känslan över att vara ung och göra vad man vill stiger en åt huvudet ibland, speciellt nu under sommaren. Tror även att känslan över att hösten snart är här gör att man får lite lätt ångest och vill hinna med allt som man kan göra under bar himmel.

Nej, nog om sånt här. Nu ska jag äta och sedan bara koppla av, jag behöver det, ska bara intala mig själv att man faktiskt får ha lata dagar och kvällar, fastän det är sommar.

Puss å hej!

men jag vara stark, jag kan få allt. jag kan sprida färg, jag kan regera men det blir nog en till kaffe och en cigarett

p.s gick till köket för att fixa en kopp kaffe, tror ni inte att jag hamnade framför disken ist? Jag lyckas göra allt för att slippa plugga men nu finns det inget annat jag kan pyssla med. Kaffet står här och ryker hett och jag har lagt böckerna på bordet framför mig. Nu ska här pluggas, men först låt oss lägga en omgång harpan. (JAG ÄR HOPPLÖS) d.s

flyg fula fluga flyg och den fula flugan flög (till himlen för nu är den död)

Godagens, nu är jag hemma. Var i skolan förut och skulle redovisa en bok men läraren dök inte upp, surt. Han ringde mig precis och sa att han inte dök upp pga att han inte mår så bra idag. Alla har rätt att få må dåligt men då kan man höra av sig innan, tycker inte ni det också? I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket men jag har så lite tid just nu, har prov i hela kursen imorgon så hade hellre pluggat med det än att lägga två timmar på något som inte blev av. Iaf så mötte jag upp Jessica efteråt och vi tog en fika på espresso house, jättemysigt, har verkligen saknat henne. Tur att skolan för oss båda börjar 16 augusti så vi kan umgås och dansa helgerna långa.

Jag har även införskaffat en flugsmällare, för imorse kl 06:43 väckte flugan oss igen och höll på fram tills vi gick upp kl tio, riktigt irriterande. Fann Anders med huvudet under kudden och täcket uppdraget till hakan pga flugan hela tiden skulle sätta sig på oss. Hur orkar den flyga runt och störa i tre timmar? Nu när jag kom hem skulle den fortsätta att störa mig men nu är den död, tack vare min nya och rosa smällare.

Jag är jättetrött (sömnbrist pga flugan) och har massa plugg att göra nu, usch. C yaa later.

en dröm ger åt tanken vingar, den blir verklig då

Nu ska jag tappa upp ett bad, lägga i lite inpackning i håret, kleta på en ansiktsmask och fixa fötterna. Därefter ska jag ligga ner i det varma badet å plugga. Detta kommer bli så gött. Vi hörs lite senare eller imorgon, puss.


äckliga fluga försvinn

Nu är jag hemma igen och äter en smörgås med avokado på. En fluga envisas med att störa mig hela tiden, han/hon höll mig vaken imorse också. Bläää, försvinn.

Jag glömde alla mina pennor och sånt här hemma, bra jobbat, så ska plugga nu istället. Var och hälsade på Issa och bokade tid för mina naglar på fredag, spännande. Sen var jag även och pussade lite på Anders och nu sitter jag här. Funderar på att laga tacos till oss ikväll, mumsigt värre, vi älskar verkligen den rätten.

Vet ni vad, jag ser fram emot morgondagen för då släpps blondinbellas bok och den ska jag köpa och lusläsa. Synd bara att jag har tre prov att göra innan sommarkurserna är över (nästa fredag), så får förbjuda mig själv att läsa i sträck, kommer bli svårt.

Nu ringde Anders och var lika gullig som vanligt, mitt lilla gullefjun. Han är verkligen solen och styrkan i mitt liv.



puss


ingen annan är så varm som du älskling

Hej kompisar. Idag är det en ny dag med studier. Jag har gjort mig fin för att åka in till stan och sätta mig på ett café och plugga, för här hemma blir det inte mycket gjort. Jag har på mig min nya, ljusa jeansskjorta, ett linne och min korta, svarta kjol, vilken pingla jag är.
Jag har redovisning imorgon och stort test på hela engelska b kursern på torsdag, önska mig lycka till.
Jag ska även åka förbi Issas jobb en sväng för att dricka en kopp kaffe och kanske boka en tid för att fixa mina naglar, sen om Anders har tid för att pussas i 5 minuter så säger jag inte nej till det heller (hans jobb ligger typ bredvid Issas jobb och min skola ligger mitt emellan dem, erkänn perfa).
Fast jag gillar inte alls min skola som jag har just nu under sommaren, den är som en enda stor labyrint och inget mysigt café och lärarna har inte ens tid att hjälpa en 5 minuter efter lektionstid... men om två veckor är jag tillbaks på studium i majorna igen, längtar. Fast jag har fått reda på att flera av mina kära kurskamrater inte kommer gå där i höst och det är lite ledsamt, så jag får väl helt enkelt ragga upp nya sådana.

Igår ringde Helgesson och frågade om vi ska med på sista torsdagsklubben och jag vill det men vet inte om jag har råd att åka tåg så mycket. Vi får se, ska tänka lite till, på nåt sätt borde det gå att lösa.
Nu kallar stan och skolböckerna, see ya.


vad har du gjort, för dig är det alltid helg och helgen måste ta slut

Idag är det starten på en ny vecka och jag har överlevt den här måndagen med, som alla andra måndagar. Sitter ni också varje söndag och har ångest över att återgå till vardagen?
Jag hade nationellt test i engelskan idag, listening and reading, undrar hur det gick... listening är inte min grej och i b-kursen får man bara höra allt en gång, surt. Fast jag gillar hur mannen på skivan börjar med "focus", lite som att pappa sitter där och talar om för en att man ska göra bra ifrån sig i skolan för att sedan bli något i livet.
Jag lyckades ju klara VG på skrivdelen och det är helt otrolig, vad hände?

Men det verkar vara en bra måndag, Fia fick nytt jobb och Paulina klarade sin uppskrivning, hoppas lyckan hittade till mina prov också. Och här kommer det... GRATTIS till er båda, jag tror jag är lika lycklig haha, började typ gråta för att jag vet hur känslan är över att livet går framåt.

Nu äter vi glass, jag å Anders och nu ska jag kolla på sex and the city. Hur har jag kunnat missa denna serie förut? Därför blir det här ett kort inlägg, men iaf nåt.

Puss på er.




JAG BORDE PLUGGA MEN JAG HAR INGEN LUST!!!!


summertime and the livin' is easy, fish are jumpin' and the cotton is high

Hej å hå, dags att blogga lite igen. Jag har haft "sommaruppehåll" eller vad jag nu ska skylla på. Det har varit en amazing summer, men än är den väl inte slut, eller? Så som det regnar ute så känns det mer som höst. Idag skiner iaf solen, fast det känns som vår ute. 
Vi har varit iväg en hel del, i Falkenberg och en weekend i Värnamo (av alla ställen). Vi har solat, badat, grillat, festat till tidiga mornar, haft det underbart och dansat i kärlekens våg. Det har även varit små missöden men jag har gett upp dem, vem vill umgås med människor som inte vet hur man beter sig? Nej tack, så hejdå till er.

Nu över till den mysiga middag som jag och Anders hade på palace i fredags, vi åt god steak, drack gott och beställde in irish coffe till efterätt. Det var de godaste och starkaste kaffe jag druckit, slurp. Allt var perfekt och jag är fortfarande lycklig (alltid sticker det i någons ögon att läsa om lycklig kärlek) hihi. Jag förstår inte det här med att man inte kan unna andra lycka och framgång? När jag läser tex blondinbellas blogg så är det alltid nån som skriver att de hatar henne o hennes pengar och jag skrattar varje gång. Har någon kämpat och lyckats skrapa ihop sig en liten slant, låt dem då få äta en dyr och god biff, och få ha på sig en snygg klänning under måltiden?

Det finns så mycket att berätta men så lite ord och icke inspiration så jag laddar upp lite bilder och låter dem tala om för dig hur vi har haft det. För nu ska vi köpa hem pizza och fortsätta ha en mysig och slapp söndag. Jag tar tag i det där med slarvig diet imorgon måndag, ska vi tro på det? Kan iaf göra ett försök, men det är så svårt att äta rätt när sommaren bjuder på så mycket läckert.

Puss

(finns flera hundra bilder och jag orkar inte ladda upp alla men några blir det)



















































































... och där vinkar simon hejdå, vi hörs igen.

RSS 2.0