hit med tio peppar-shots, starköl, nötter och chips.

Tjingeling. Hur mår ni? Jag mår bra men är lite sliten efter helgens alla påhitt. I fredags gick jag, Anders, Marcus, Issa (och hennes syster, faster och kompis), Paulina, Fidde, Michael, Alex, Sofia, Helene, Douglas och Bea (och hennes kombo Johanna och David) till vasastan för att after worka, det blev trångt, mysigt och lajbans. Eftersom de inte hade dansgolv så fick det bli dans på bänkar och stolar ist och det hela varade fram till klockan tolv då en vakt kom och sa att vi inte fick dansa så. Vi hoppade ner, tackade för oss och gick till BK, där vi avnjöt en varsin California Whopper, muuuums.

Igår var det dags för oss att inviga Sebastians nya bar och mycket riktigt, det gjorde vi. Jens blev fullast för han hade oturen att hela tiden behöva vara treman. Vi lyckades även att göra George yr i knäna och jaa vi konstaterade att västtrafik tar 26,40 kr för att till Borås. Erkänn dyrt.

Idag tar vi det piano, skapat ett nytt album för hösten på facebook och nu ska jag fortsätta myspysa i soffan. Kanske orkar vi baka de där kanelbullarna som vi tjatat om så länge. Blir säkerligen en pizza också. Söndagar är bra mysiga, speciellt när regnet öser ner och vi sitter inne.
Laterz.

Fredag












Lördag











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0